Nyheter

20.februar kom 8 herlige valper til verden 4 tisper og 4 hanner. For mer info se under D -kullet. 2 hanner er ledige. Selges kun til seriøse hjem som å ønsker og trene og være aktive i bruks , lydighet eller annen form for hundesport .
Skogsjentas Bumble Bee står til disposisjon i avel for de rette tispene .
Gratulerer Janne med Skogsjentas Sundance Kid med nok en 1.premie i kl 1 og Skogsjentas Ajax med hele 195 p og direkte opprykk i rally kl 2.
Gratulerer Camilla og Skogsjenmtas Bumble Bee - Humle med godkjent utholdenhetstest BH 16.september og godkjent og opprykk til B-spor 17.september :)
Skogstrollets 11. Blue Extra Fresh og Skogsjentas Auntie Brownie fikk begge 1.premie i lp kl 3 og Cert til Brownie på Askers Lydighetsstevne 17.september.
Gratulerer med fantastiske resultater . Vinner og med opprykk fra Høgre/B til Elite / A i både spor og rundering 9. og 11.september 2017.
Fra Mh -testen på Disenå 9.september med C -kullet
Kenneltreffet 2017 på Femunden
Gratulerer til Anne Weien Halvorsen og Skogsjentas Busy Bee - Vera med bestått A prøve og er nå godkjent som Hundefører og Vera redningshund knappe 3 år gml .
Skogsjentas Zeb Macahan -Enzo var på NKK utstilling på Ekeberg 11.juni og fikk en finfin kritikk og Very Good 💙
Skogsjentas Rose Cimarron -Aya har debutert i Rally lydighet og fått en finfin 1.premie 10.juni
Skogsjentas Auntie Brownie fikk sin 2.1.premie og 2.plass i Rally lp kl 3 i Sandefjord søndag 11.juni, Skogstrollets 11.Blue Extra Fresh var ett fattig poeng fra sitt første Cert i Rally Elite lørdag 10.juni.
Gratulerer Camilla med Skogsjentas Bumble Bee -Rolex og Maria med Skogsjentas Black Diamond-Rolex med flotte resultater i lp-ringen 👍
Skogsjentas Auntie Brownie bestod ferdselsprøven 28.mai
Gratulerer Silje og Skogsjentas Betty Blue - Juli som er tatt ut i talentgruppen i lydighet . Er veldig stolt av dere 😊 Masse lykke til 👍
Gratulerer Sunniva med bestått apell i Norske Redningshunder 12.mai 2017
Skogsjentas Sundance Kid -Zalo har som siste i kullet fått A-hofter og 0 på albuene. Alle har nå fått A på hofter og 0 på albuene .